2016-02-15 08:19:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma este megismerkedhet valakivel!

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Hétfőn a Bika jegyéből indul a Hold, ami nem túl kedvező az ön számára. Még kellemetlenebb, hogy az Uránusz 90 fokra van a Plútótól. Azt sem tudja, hol áll a feje, feledékennyé válik, nehezen koncentrál a feladataira.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Kerülje a veszekedést, ne vitatkozzon a feletteseivel, akkor sem, ha önnek van igaza. Az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval, emiatt elúszhat a feladataival.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Nyugtalan, feszült lehet, folyton akadályokba ütközik, ami még inkább felbosszantja. Egy rosszkor, rossz helyen kiejtett szó sok bosszúságot okozhat önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyéből indul, ez önt kissé melankolikussá teszi. Az Uránusz és a Plútó kedvezőtlenül kapcsolódnak egymáshoz, most nem sok idő marad a szomorúságra, mert ma több olyan helyzet is adódik, amikor gyorsan kell cselekednie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyéből indul. Ma olyan benyomások érhetik, amelyekkel nem tud mit kezdeni… Engedje, hogy maguktól elrendeződjenek a dolgok. Lehetőleg ne adjon ki meggondolatlanul pénzt!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyéből indul. Ne titkolja az érzéseit, a párjának szüksége van a megnyugtató szavaira. Az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Plútóval. Ma ne menjen bele semmilyen vitába, most nem sikerül meggyőznie a másikat az igazáról, csak parttalan veszekedésbe bonyolódnak…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyéből indul, az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Plútóval. Sajnos ma komoly viták, veszekedések várhatóak. Párkapcsolati kérdésben ne döntsön ma, mert most nem tud józanul gondolkozni. A tisztázó beszélgetést is halassza máskorra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az önnel szembenálló jegyből indul. Önre ez nagyon pozitívan hat, most erős és különleges a kisugárzása. Ha egyedülálló, akkor ma este megismerkedhet valakivel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyéből indul. Ne engedje, hogy a jó hangulatát bárki is elrontsa. Délután apró bosszúságokra számíthat, az a fontos, hogy higgadtan kezelje a felmerülő problémákat, és ne hozzon elhamarkodott döntéseket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyéből indul. Ez jó hatással van önre, sajnos azonban az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval, ami viszont nehézségeket okoz a nap folyamán. Most nagy szükség van a határozottságára és céltudatosságára, különben elúszhat a feladatokkal!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hétfőn a Hold a Bika jegyéből indul, és sajnos nem úgy alakul a napja, ahogy eltervezte. Ráadásul az Uránusz és a Plútó kedvezőtlenül kapcsolódnak egymáshoz, ez pedig különösen nyugtalanná teszi.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyéből indul, de az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval. Most túlságosan erőszakosan próbál meggyőzni másokat az igazáról… Keresse inkább a kompromisszumos megoldást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: